Close Control Units

Zoekt u klimaatbeheersing voor Datacenters, MER en SER ruimtes? De Emicon’s Emibyte Close Control Units zijn speciaal ontworpen voor deze toepassingen.

De Close Control Units zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met en zonder eigen DX koeling. Ze kunnen zowel als downflow en als upflow unit uitgevoerd worden.

De Emicon Emibyte Close Control Unit zijn bestemd voor plaatsing direct in de ruimte en bevat de benodigde inbouwdelen ten behoeve van het aanzuigen, filteren, koelen naverwarmen en inblazen van de geconditioneerde lucht.

Het geheel is ondergebracht in een zeer robuuste omkasting in de kleur RAL9004, welke is samengesteld uit demontabele plaatstalen panelen. De indeling is zodanig dat de diverse componenten afzonderlijk toegankelijk zijn. De panelen zijn voorzien van isolatie.

Brochure

Wilt u meer weten over onze Close Control Units? Neem gerust eens contact op

Download brochure

Close Control Units

Zoekt u klimaatbeheersing in Datacenters, MER en SER ruimtes? Emicon’s serie Emibyte is bijzonder geschikt voor deze toepassing.

De Close Control Units zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder eigen DX koeling. Ze kunnen zowel als downflow en als upflow unit uitgevoerd worden.

De Emicon Close Control Unit is bestemd voor plaatsing direct in de ruimte en bevat de benodigde inbouwdelen ten behoeve van het aanzuigen, filteren, koelen en inblazen van de geconditioneerde lucht. Een en ander inclusief de bijbehorende temperatuurregeling.

Het geheel is ondergebracht in een omkasting in de kleur RAL9004, samengesteld uit demontabele plaatstalen panelen. Indeling zodanig dat de diverse componenten afzonderlijk toegankelijk zijn. De panelen zijn voorzien van isolatie.

Brochure

Wilt u meer weten over onze Close Control Units? Neem gerust eens contact op

Download brochure

Wat kan CSH voor u betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie

  • +31 (0)162 – 511 553