Warmtepompen

Zoekt u een verwarmingssysteem voor vloerverwarming of laagtemperatuurradiatoren? Dan is de LHA ideaal voor u.

De LHA is een lucht-water warmtepomp en onttrekt zijn energie uit de buitenlucht tot wel -20°C met een zeer hoog rendement, ook wel COP genoemd.

De LHA is ontworpen voor middelgrote tot grote toepassingen. Ook voldoet deze warmtepomp tot een verwarmingsvermogen van 70kW aan de ISDE2018. Voor de grotere verwarmingsvermogens is voor sommige modellen, afhankelijk van de eneriezuinige opties, de EIA2018 van toepassing, vraag dit na bij onze verkoopafdeling.

Brochure LHA

4-pijps

Zoekt u een warmtepomp of koelmachine die zowel warm als gekoeld water tegelijkertijd levert? Dan is de LHA in multipijps, ofwel 4-pijps, ideaal voor u. 

Middels een extra aansluiting kunnen de 4-pijps warmtepompen gelijktijdig voorzien in warm en gekoeld water. Hiermee herwinnen ze de energie volledig zodat energieverbruik en operationele kosten aanzienlijk lager zijn. 

Het wordt veelal toegepast in gebouwen met een verwarmingssysteem dat is ontworpen voor laagtemperatuurradiatoren of vloerverwarming.

Brochure LHA 4P

Tapwater

De warm tapwater warmtepomp LZT kan onafhankelijk van het bestaande verwarmingssysteem worden ingezet voor de centrale bereiding van warm tapwater. Het toestel onttrekt haar warmte uit de buitenlucht.

Met een warm tapwater temperatuur tot wel 65°C is de LZT ideaal voor tapwater het hele jaar door. Dus ook bij lage buitenlucht temperaturen.

De LZT is ontworpen voor middelgrote. Ook voldoet deze warmtepomp tot een verwarmingsvermogen van 70kW aan de ISDE2018. Voor de grotere verwarmingsvermogens is de EIA2018 van toepassing.

Brochure LZT

Wat kan CSH voor u betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie

  • +31 (0)162 – 511 553

Warmtepompen

Een warmtepomp is een duurzaam systeem dat energie uit de buitenlucht onttrekt en die gebruikt voor verwarming van lucht en water. Zo kan een warmtepomp gebruikt worden voor zowel verwarming in huis als voor warm water.

Hoog rendement én energiezuinig
Een warmtepomp heeft een hoog rendement doordat de energie die uit de buitenlucht ontrokken wordt, niets kost. Alleen de verbruikte elektriciteit kost geld, maar dit is circa een kwart van het geleverde vermogen. De warmtepompen van CSH zijn van het merk Hidros. Dit is een kwalitatief hoogstaand merk en voldoet aan de hoogste eisen van energieverbruik. Duurzaamheid is dan ook erg belangrijk voor ons. De producten van Hidros staan bekend om hun energiezuinigheid én behalen een hoog rendement.
Wilt u meer weten over de inzet van een warmtepomp?
Neem gerust eens contact op.